Tânăr din Botoșani ridicat cu mascații și băgat în arest. Cum a înșelat un șofer

Un tânăr de 23 de ani, din judeţul Botoşani,  a fost ridicat cu mascații, luni, și băgat în arest pentru înșelăciune. Tânărul a fost prins de poliţiştii din Sfântu Gheorghe după ce în luna octombrie a anului trecut ar fi escrocat un bărbat de 28 de ani. Botoșăneanul l-a păcălit să vireze niște bani într-un cont pentru o cutie de viteze la mașină, urmând ca după primirea banilor, el să trimită produsul.

A luat însă banii și nu a mai trimis cutia. Supărat, șoferul de 28 de ani a făcut plângere la poliție, iar acum oamenii legii l-au prins pe infractor.

La data de 28.10.2019, polițiștii Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați prin plângere de către un bărbat în vârstă de 28 de ani cu privire la faptul că, la data de 18.10.2018 a luat legătura telefonic cu un utilizator al unei rețele de socializare care oferea spre vânzare o cutie de viteze automată, pentru un autoturism. În urma conversației telefonice cu persoana în cauză, acesta a stabilit prețul de vânzare și faptul ca livrarea produsului să se facă după virarea sumei de bani în contul vânzătorului. Cu toate că persoana vătămată a virat suma stabilită precum și taxa de transport, în contul vânzătorului, acesta nu si-a onorat angajamentul și nu a mai răspuns la apelurile telefonice ale cumpărătorului”, arată IPJ Covasna.

Botoșăneanul a fost reținut cu sprijinul Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna. El are antecedente penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *