Șocant! O mamă și fiica sa 15 ani au rămas însărcinate cu același bărbat

O mamă în vârstă de 37 de ani, dar şi fiica ei de 15 ani, au rămas însărcinate cu acelaşi bărbat, în satul Bogdăneşti din Vaslui. Cazul şocant a ieşit la iveală, după ce, în noaptea de 4 spre 5 ianuarie 2020, bărbatul care le-a lăsat însărcinate pe cele două, a violat-o şi pe fiica mai mică a mamei, scrie Observator.

Astfel, fata de 12 ani a fost găsită de vecini în timp ce umbla pe stradă, după ce fusese alungată chiar de mama ei, în ciuda faptului că fusese violată de bărbatul de 27 de ani.

Povestea din satul Bogdăneşti a început în urmă cu doi ani, atunci când fiica mijlocie a femeii a început o relaţie cu bărbatul de 27 de ani. Pe parcurs, mama fetei i-a furat iubitul şi a rămas împreună cu acesta în casa din Bogdăneşti.

După ce fiica cea mică a fost găsită pe stradă, poliţiştii şi reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului au început o anchetă şi au descoperit că atât femeia de 37 de ani, cât şi fiica mijlocie sunt însărcinate cu acelaşi bărbat.

“Cazul este unul complex. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, act sexual cu minor şi agresiune sexuală, încadrarea exactă a faptelor urmând a se face la finalizarea cercetărilor”, a declarat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Cele două fete, de 12 şi 15 ani, au fost luate în grija Direcţiei pentru Protecţia Copilului, în timp ce tânărul de 27 de ani a fost reţinut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *