FC Botoșani vrea să transfere din jucătorii dați afară de Hagi. Pe cine a pus ochii Iftime

FC Botoșani se află deja în cantonament în Antalya, dar Valeriu Iftime încearcă să îi întărească echipa lui Marius Croitoru.

ProSport a aflat că după ce Gică Hagi i-a pus pe liber pe Eric de Oliveira și Calcan, Valeriu Iftime s-a interesat de situația celor doi jucători, dar în cele din urmă doar pe unul îl vrea la FC Botoșani.

Contactat de către ProSport, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, ne-a confirmat informațiile respective, dar a acceptat să ne ofere și unele detalii în plus. „Este adevărat că l-am vrut pe Eric, dar eu nu trec peste cuvântul antrenorului meu. Marius Croitoru mi-a explicat că nu ne este deloc util transferul lui Eric la Botoșani. În schimb, cu Calcan este o altă mâncare de pește. Acest jucător ne interesează pe amândoi și o să încercăm să îl aducem la FC Botoșani. Vom vedea acum și dacă o să reușim să îl transferăm. Noi ne dorim să prindem play-off-ul în cele patru etape care ne-au mai rămas de jucat din sezonul regulat. Calcan nu a făcut deplasarea cu Viitorul în Antalya. Așa am înțeles”, ne-a spus Iftime.

În acest moment FC Botoșani se află pe locul șapte în clasamentul Ligii 1, 33 de puncte, la două puncte în spatele lui Viitorul, locul 6, 35 de puncte.

Sursa: Prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com