Vrei să scapi de kilogramele în plus? Un salon din Botoșani are super oferte la tratamentele pentru slăbit

Aproape că nu există român care să nu fi pus câteva kilograme în plus de sărbători, iar acum vor să scape cu orice preț de surplusul de grăsime. Cum? Nimic mai simplu: un salon din Botoșani are super oferte în această perioadă la tratamentele pentru slăbit. Salonul de înfrumusețare Beauty Residence de pe strada Împărat Traian beneficiază de o aparatură ultramodernă de slăbit, iar clienții care aleg să fie răsfățați aici au parte de prețuri extrem de accesibile având în vedere că s-a dat startul unor superoferte pentru remodelare corporală.

Cele mai noi tehnici stau la baza remodelării corporale la Beauty Residence: criolipoliză, cavitație, radiofrecvență hexapolară, lipolaser, presoterapie, împachetări tunel cu infraroșu. 

În plus, doamnele și domnișoarele, dar și domnii, au parte și de tratamente faciale personalizate.

Renunțați la metoda tradițională de a scoate coșurile cu unghiile!

Metoda tradițională de a scoate coșurile de pe față cu unghiile, riscând ca zona respectivă să se infecteze nu ar trebui să mai existe. La Beauty Residence, specialiștii recomandă tratamente antiacnee, antiîmbătrânire, pentru întinerire, hidratare și luminozitate, cu super tehnică: combina oxigen hiperbaric. 

Rezultatele se pot vedea chiar și după prima ședință! Reprezentanții Beauty Residence pun la dispoziție abonamente personalizate, reduceri substanțiale pentru clienții fideli, dar și vouchere cadou. 

La mare căutare în rândul femeilor, dar și al bărbaților este epilarea definitivă cu diodă laser. Specialiștii salonului de înfrumusețare sunt la curent cu toate tehnicile noi ce apar pe piață în acest domeniu și fac tot posibilul  ca cei care le trec pragul să se simtă cu adevărat răsfățați. 

La Beauty Residence găsiți servicii de coafură, frizerie, cosmetică, manichiură, pedichiură wellnes spa cu vibromasaj, cromoterapie și hidromasaj. 

Există cutuma aceasta că trebuie să plătești bani grei ca să beneficiezi de servicii de acest gen. Nu! Eu cred că merităm cu toții să ne îngrijim cum vrem, să încercăm lucruri noi, să ne întreținem așa cum ne-am dorit dintotdeauna, dar fără să scoatem o avere din buzunar. La noi este suficient să vii prima dată, de curiozitate, să zicem, și cu siguranță revii pentru că ne respectăm clienții prin tot ceea ce facem: atitudine, modul de lucru, produse, etc.”, spune Mariana, administratorul Beauty Residence.

Pentru programări și alte detalii:
0751 431 258
Facebook- Beauty Residence
www.beauty-residence.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *