Daune uriașe! Un ucigaș din Botoșani, obligat să achite familiei victimei sale trei milioane de lei

accident politie genericUn tânăr de 20 de ani din județul Botoșani, care a fost condamnat, de curând, la 12 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de „loviri sau vătămări cauzatoare de moarte” în stare de recidivă, va trebui să achite familiei victimei sale o sumă uriașă de bani.

Marian Cireși a bătut un șofer care îl acroșase cu mașina pe fratele său, victima decedând la spital. Pentru fapta sa, el a primit, pe lângă 12 ani de închisoare, și obligația de a achita familiei victimei peste trei milioane de lei.

„Obligă pe inculpat să plătească următoarele sume cu titlu de despăgubiri civile: -părţii civile Damian Ştefan Victor suma de 18.000 lei daune materiale şi suma de 1.000.000 lei daune morale; -părţii civile Gavriluţă Violeta suma de 1.000.000 lei daune morale; -părţii civile Damian Hareta suma de 500 lei lunar, începând cu data de 26 august 2019 şi până la deces şi suma de 1.000.000 lei daune morale”, a decis Tribunalul Botoșani.

Pe 17 august, în jurul orei 19.30, pe fondul consumului de alcool şi ca urmare a unui accident rutier în care a fost implicat fratele său, botoșăneanul Marian Cireși a lovit cu pumnul în zona capului pe conducătorul auto, care, în urma leziunilor cauzate, a decedat pe 25 august.

Accidentul a avut loc pe DN 24 C, pe raza comunei Manoleasa, când șoferul autoturismului a atins un biciclist, fără ca acesta să fie rănit.

La scurt timp de la producerea evenimentului, la fața locului a ajuns fratele biciclistului, care l-a lovit puternic în cap.

Șoferul a intrat în comă, iar la spital a decedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *