Finanțele Publice au împărțit bugetul pentru primăriile din Botoșani. Suma repartizată administrațiilor locale este de aproape 440 de milioane de lei. Câți bani a primit fiecare primărie în parte!

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Botoșani a stabilit modul de repartizare a sumelor defalcate din taxa de valoare adăugată pentru anul 2020 pentru finanțarea cheltuielilor descentralizate ale comunelor, orașelor și celor două municipii, dar și din impozitul pe venit pe 2020.

De asemenea, prin decizie a directorului AJFP Botoșani au fost repartizate primăriilor și sumele defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale și din impozitul pe venit estimat a fi încasat până la finalul anului 2020.

Astfel, sumele defalcate din taxa de valoare adăugată pentru anul 2020 pentru finanțarea cheltuielilor descentralizate ale comunelor, orașelor și celor două municipii se ridică la 78,6 milioane de lei, cele din impozitul pe venit la 124, 29 milioane de lei, iar cele din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale și 85% din cota de 14% din impozitul pe venit estimat a fi încasat până la finalul anului 2020 la 236,99 milioane de lei.

Iată cum au fost împărțiți banii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *