Un tânăr din Botoșani a distrus cu mașina o stație de carburanți. Când au venit polițiștii, i-a așteptat gol pușcă

Un tânăr din judeţul Botoşani a fost reţinut de poliţiştii Serviciului Rutier din Alba după ce a distrus mai multe bunuri într-o staţie de carburanţi şi a refuzat să se supună testării privind consumul de alcool sau substanţe interzise. 

La data de 11 ianuarie 2020, în jurul orei 21,30, în urma unui apel prin 112, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit în zona unei staţii de carburat situată pe DN 7, în afara localităţii Şibot, unde a fost semnalat un incident în care a fost implicat un autoturism.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un tânăr de 29 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pătruns cu acesta pe platforma staţiei de carburanţi unde ar fi intrat în coliziune cu mai multe bunuri după care ar mai fi rulat aproximativ 100 de metri, pe DN 7, iar ulterior ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în şanţul de pe marginea drumului.

La sosirea echipajelor de poliţie, tânărul nu purta obiecte vestimentare şi avea un comportament total inadecvat.

Poliţiştii l-au încătuşat, iar ulterior l-au condus la spital unde a refuzat să se supună oricărui tip de testare. Acesta a fost condus la sediul poliţiei unde i-a fost întocmit dosar penal pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi refuz sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

Totodată, fată de acesta a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *