Tânără moartă într-un grav accident. Şoferul a înfipt mașina într-un stâlp de electricitate

Foto: Observator

Un accident grav s-a produs noaptea trecută, pe pasajul suprateran din Craiova. O tânără a murit, după ce mașina în care se afla s-a izbit puternic de un stâlp de electricitate. Medicii au încercat zeci de minute să o resusciteze, reușind să o transporte cu puls la spital, însă trupul ei a cedat în această dimineață, scrie Observator.tv.  Din primele informații, un tânăr de 25 de ani, șoferul autoturismului, a pierdut controlul volanului din motive necunoscute și s-a lovit de un stâlp de susținere al rețelei electrice, în dreptul fostei clădiri a CEZ.

Din primele informații, un tânăr de 25 de ani, șoferul autoturismului, a pierdut controlul volanului din motive necunoscute și s-a lovit de un stâlp de susținere al rețelei electrice, în dreptul fostei clădiri a CEZ.

Victima, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Siliștea Crucii, a răspuns inițial manevrelor de resuscitare, fiind transportată la spital. În această dimineață, însă, femeia a murit.

“Din păcate, tânara a decedat. În cadrul dosarului penal se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă”, au precizat în acestă dimineaţă poliţiştii doljeni, potrivit GDS.

La SJU Craiova au ajuns si alte două persoane, și ele victime ale accidentului. Starea lor este stabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *