Dramă cumplită pentru o fetiţă de șase ani, bătută şi aruncată în grădină de propria mama. Un vecin a salvat-o

O dramă fără margini a fost filmată de un bărbat într-o comună din Galaţi. Auzind din casă strigătele sfâşietoare ale unei fetiţe de aproximativ 6 ani şi fiind chiar el tată, omul nu a mai rezistat şi s-a dus la poarta vecinilor. Odată ajuns la poartă, bărbatul pur şi simplu a înlemnit. Copila fusese bătută şi aruncată dezbrăcată din casă, ascunzându-se prin grădină de frica mamei. Omul încearcă să vorbească cu părinţii fetei, însă nu are nicio şansă, pentru că tatăl fetiţei este beat, la fel şi mama, scrie Observator.tv.

Tatăl fetei se apără şi spune că nu el a bătut-o, precizând că mama fetei şi-a vărsat furia asupra micuţei. Bărbatul nu se opune la faptul că vecinul său îl filmează şi îl lasă chiar să intre şi în curte.

Bărbatul care filmează este disperat să salveze copilul din mâinile monştrilor care ar fi trebuit să-i fie părinţi şi întreabă copila dacă nu vrea să doarmă cu fata lui până dimineaţă, când ar trebui să-şi revină din beţie părinţii săi, moment în care mama fetei încearcă să oblige fetiţa să nu plece nicăieri.

Urmează un moment devastator, cu impact emoţional deosebit de puternic, în care fetiţa urlă din tot sufletul că nu vrea să rămână cu femeia care i-a dat viaţă. Adânc impresionat de drama copilei, vecinul o ia pe fata la el şi anunţă autorităţile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *