Locuri de muncă în sistemul bugetar din Botoșani. Vezi ce se caută!

Mai multe locuri de muncă au fost scoase la concurs în instituții publice din Botoșani. 

Serviciul de Ambulanță Județean Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de muncitor calificat IV. Vezi aici condițiile!

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 19, cu sediul în Botoșani, Strada Prieteniei nr. 5 organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de îngrijitor grupă copii. Vezi aici condițiile!

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante, de muncitor calificat, treapta I (bucătar) la Compartimentul pentru Prepararea și Distribuirea Hranei Botoșani din cadrul Complexului de Servicii Sociale Botoșani. Vezi aici condițiile!

Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de supraveghetor noapte. Vezi aici condițiile!

Liceul cu Program Sportiv Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de muncitor bucătar. Vezi aici condițiile!

Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, din Răchiți, Judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de cioban (3 posturi). Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Mihai Eminescu, Judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de specialist pentru prevenire. Vezi aici condițiile!

Asociaţia Apiconsult Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de auditor intern. Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *