Tânărul care și-a înjunghiat iubita de 19 ani cu mai multe lovituri de cuțit a fost arestat. Vezi cine este el!

Tânărul de 24 de ani care, sâmbătă dimineață, și-a înjunghiat iubita după o ceartă petrecută în casa în care cei doi locuiau a fost arestat preventiv.  Este vorba de Vlăduț Crupă din localitatea Dracșani- comuna Sulița, care i-a aplicat iubitei lui, de 19 ani, mai multe lovituri de cuțit în zona gâtului și spate.

Magistrații Tribunalului Botoșani au emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile pe numele acestuia pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub forma tentativei de omor.

Pe fondul unor discuții contradictorii, tânărul a luat un cuțit și a înjunghiat-o pe partenera sa de viață, cu care are doi copii. El i-a înfipt cuțitul de mai multe ori în spate în în zona gâtului. Ulterior, panicat, el a sunat la 112, cerând ajutorul autorităților.

Botoșăneanca a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență Mavromati, iar de aici transferată la o clinică din Iași.

În schimb, tânărul a fost reținut de polițiști, el fiind acuzat de tentativă de omor. 

One thought on “Tânărul care și-a înjunghiat iubita de 19 ani cu mai multe lovituri de cuțit a fost arestat. Vezi cine este el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *