A cumpărat un permis de conducere cu 100 de euro. A fost prins când a vrut să intre în România pe la Vama Stânca

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean moldovean, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere cu însemnele autorităților din Moldova, care s-a dovedit a fi fals.

Vineri, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, la volanul unui ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz şi o remorcă, cetățeanul moldovean B.D., în vârstă de 44 de ani.

Bărbatul a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere având însemnele autorităților din Moldova, care nu îndeplinea condițiile de formă și fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat documentul prezentat la control, din Moldova, în schimbul sumei de 100 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *