Palatul Administrativ din Botoșani ar putea fi reabilitat cu fonduri norvegiene. Anunțul făcut de prefectul Alexandru Colbu

Clădirea în care funcționează Consiliul Județean și Prefectura Botoșani ar putea fi reabilitată cu fonduri norvegiene. Prefectul Alexandru Colbu a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că se lucrează la o serie de documente pentru a aplica un proiect în vederea obținerii unei finanțări în acest sens.

Proiectul trebuie depus până la sfârșitul lunii martie.

„Avem o pondere de finanțare pentru reabilitarea acestei clădiri, a Palatului Administrativ, e un proiect cu fonduri norvegiene. Noi o să aplicăm la acest proiect, o să vedem dacă o să reușim să ne încadrăm în perioada relativ scurtă pe care ne-au propus-o cei de la minister, ar fi vorba de sfârșitul lunii martie, am și o echipă care se ocupă de implementarea acestui proiect condusă de domnul subprefect echipă care are rolul de a întocmi documentele necesare pentru a putea aplica pe acest proiect cu fonduri norvegiene, destul de generos, suma maximă e de două milioane de euro”, a declarat prefectul Alexandru Colbu. 

One thought on “Palatul Administrativ din Botoșani ar putea fi reabilitat cu fonduri norvegiene. Anunțul făcut de prefectul Alexandru Colbu

  1. Domnule Colbu, ai feștelit-o chiar de la prima comunicare cu cetățenii județului. In primul rând trebuie scris proiectul de finanțare care să acumuleze suficiente puncte la evaluare pentru a fi admis la finanțare.In al doilea rând, Prefectura cnu are nici un angajat capabil să realizeze un proiect cîștigător. In al treilea rând, credem că ar fi bine să revizuiți informațiile, pentru că termenul este 25 februarie a.c. In al patrulea rând, cu 2 milioane de euro nu se poate reabili o asemenea clădire. Toate aceste observații denotă lipsă de experiență și de știință în conducerea administgrației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *