Un fost ministru candidează pentru funcția de director executiv la Nova Apaserv

nova apaserv, botosani, stiri, anunt, intrerupere apaFostul secretar de stat în Ministerul Mediului, Dan Deleanu, care a avut rang de ministru, candidează pentru funcția de director executiv la compania de apă, Nova Apaserv SA Botoșani.

Social- democratul Dan Deleanu, care a fost și președinte al Consiliului de administrație al operatorului de apă, s-a înscris în cursa pentru al doilea post din Nova Apaserv (primul fiind cel de director general, ocupat de Albert Tanasă), având-o ca și contracandidată pe liberala Cristina Panait, cea care ocupă în prezent această funcție.

Concursul are loc marți, 14 ianuarie, și se desfășoară în paralel cu concursurile pentru alte două funcții de director: director operațional și ditrector economico-financiar.

Pentru celelalte două funcții există câte un candidat pe post. Astfel, pentru funcția de director operațional s-a înscris Romeo Obuf, iar pentru cea de director economico-financiar Daniela Jitarașu. 

3 thoughts on “Un fost ministru candidează pentru funcția de director executiv la Nova Apaserv

  1. Ce înseamnă ,,director operațional”? Această funcție ne duce cu gândul la faptul că directorul general ar fi o , statuie” inertă, nu o persoană cu funcșie executivă( operațională). In al doilea rând, nu există concurs cu un singur candidat. Cu cine concurezi dacă ești singur?? In acest caz, printr-un act normativ, concursul trebuie să se transforme în examen.

  2. au infiintat posture de tot felul de trantori care nu stiu de unde vin si se duc , e pe banii platitorilor de apa ….se sifoneaza la avocati si firme banul e tot de a fraieri !
    Pana cand se va mai fura de la omul platittor de apa sub diferiteforme ??

  3. Cine il tot impinge in fata pe psd-istul asta deleanu? Care ii sunt meritele pt care ocupa tot felul de functii publice? Nu mai sunt oameni capabili in tara asta decat odraslele fostilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *