Accident! Un tânăr a murit depăşind cu 210 km/h maşina în care erau prietenii lui. Veneau de la petrecere

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a murit pe loc după ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit frontal de un cap de pod. În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 2:30, Alexandru Moroșanu venea spre Iași, însă, în Lunca Cetățuii, a intrat într-o depășire, a pierdut controlul volanului și a intrat în plin într-o bucată de beton. Impactul a fost extrem de puternic. Din câte se pare, Alexandru Moroșanu a fost la o petrecere organizată de un prieten, unde ar fi consumat alcool, scrie bzi.ro. Ulterior, le-a spus prietenilor săi că va chema un taxi, însă s-a răzgândit în ultimul moment. S-a urcat la volan și a mers cu mașina în spatele unor prieteni, însă, în drum spre Iași, a intrat în depășire. Practic, tânărul a făcut accident după ce a depășit mașina în care se aflau prietenii săi. O tânără care a văzut impactul a sunat la 112. Între timp, prietenii tânărului au încercat să-i acorde primul ajutor.

A murit pe loc

Impactul a fost extrem de violent și a fost nevoie de o echipă de la descarcerare. Tânărul, în urma impactului, a decedat pe loc. Degeaba au încercat medicii să-l readucă la viață, leziunile suferite erau extrem de grave.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un accident rutier soldat cu victime omenești s-a produs în Lunca Cetățuii. Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că un bărbat care conducea un autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un cap de pod. În urma impactului a rezultat decesul acestuia. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *