Ce fantezii au mai avut botoșănenii de sărbători. Motivele incredibile pentru care au cerut ajutorul medicilor

ambulanta la urgente- UPU BotosaniUn botoşănean a şocat personalul de la Urgenţe cu problema semnalată. Acesta a spus că trebuie să alerge încontinuu pentru a nu-şi pierde viaţa, inspirat probabil de un film artistic. După ce a obosit a cerut disperat ajutorul medicilor pentru a-l ţine în mişcare.

Dacă anii trecuţi, de sărbători, legea o făceau la Urgenţe, bătuţii şi beţivii, anul acesta cap de afiş pentru medici au fost oamenii cu probleme ciudate şi inedite, unii la limita patologicului.   

Alerga ca să nu moară
Poate cel mai ciudat caz a fost a unui bărbat din municipiul Botoşani care a venit în alergare la Urgenţe, epuizat fizic. Acesta le-a spus medicilor, spun cei de la monitorulbt.ro că a simţit cum i se opreşte inima în piept. Aşa că alerga pentru a o face să bată, povestea botoşăneanul medicilor. După o vreme a obosit şi a fugit la Urgenţe să-i roage pe medici să-l ajute să mişte în continuare pentru a rămâne în viaţă. Botoşăneanul a fost probabil inspirat de un film artistic în care eroul principal trebuie să fie mereu în mişcare pentru a trăi. După consultaţie, medicii au constatat că pacientul nu avea niciun fel de problemă de sănătate şi l-au direcţionat către Spitalul de Psihiatrie. Acesta a refuzat.  

Sprâncenele mortale  

Un alt caz semnalat este acela al unei femei de 33 de ani. Tot monitorulbt.ro spune că aceasta a ajuns la Urgenţe speriată că rămâne fără sprâncene. Femeia şi-a colorat sprâncenele cu o o substanţă şi a declarat că o ustura puţin deasupra ochilor. Medicii au întrebat-o dacă s-a spălat pe faţă. Tânăra a răspuns amuzată că nu i-a trecut prin cap. Între Crăciun şi Anul Nou personalul de la Urgenţe a avut de tratat nu mai puţin de 2000 de persoane majoritatea cu probleme ciudate.

Sursa: adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *