Parcarea subterană de la Big va fi cu plată din acest an. Ce măsură se pregătește pentru riverani

parcare subterana botosaniParcarea subterană de la Big va fi cu plată din acest an. Noul regulament pentru această parcare a fost supus unei dezbateri publice și urmează să fie inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu Local în acest sens. 

Asta după ce investiția a ieșit de sub monitorizarea fondurilor europene la cinci ani de la darea în folosință, timp în care a fost și gratuită.

Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, susține că cel mai probabil hotărârea se va aplica din luna februarie. 

Intenționez să introduc un amendament în urma solicitării cetățenilor, riverani parcărilor cu plată, pentru a le oferi o facilitate atunci când doresc să-și achiziționeze un abonament pentru a folosi aceste parcări, din cauza lipsei locurilor  de parcare în parcările de reședință din spatele blocurilor. În principiu aceste modificări vor privi toate parcările, pentru a nu fi putea fi acuzați de discriminare”, a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Tarifele la parcarea subterană urmează să fie stabilite prin hotărâre de Consiliu Local. Parcarea a fost dată în administrarea Eltrans.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *