A lovit cu mașina un bărbat, însă nici măcar nu a oprit mașina să vadă ce s-a întâmplat. Șoferul a fost prins de polițiștii din Botoșani după o urmărire până în județul Suceava

Un șofer din Suceava s-a ales, marți după-amiază, cu dosar penal după ce a lovit cu mașina un botoșănean și a fugit de la fața locului chiar sub ochii polițiștilor.

Suceveanul de 54 de ani conducea un BMW X3 pe raza localității Mihăileni, dinspre Talpa spre Mihăileni, iar la un moment dat, din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, acesta a acroșat cu partea dreaptă a mașinii un bărbat de 50 de ani, din Mihăileni, care se afla pe marginea drumului.

După accident, deși oglinda a rămas la fața locului, șoferul nu a oprit, ci, din contră, a accelerat, fugind de la fața locului. Un echipaj de la Serviciul Poliției Rutiere care se afla în zonă a observat accidentul și a plecat în urmărirea BMW-ului. Mașina a fost urmărită mai mulți kilometri până pe o stradă din Siret, unde polițiștii au reușit să îl blocheze pe fugat. 

Șoferul fugar avea o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pietonul lovit nu a vrut să fie examinat medical refuzând ambulanță, deși oglinda BMW -ului a rămas la fața locului.

Fugarul sucevean s-a ales cu dosar penal pentru alcoolemie la volan și amendă pentru neoprire la semnalele polițiștilor, în valoare de 892 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *