Mesaje sfâșietoare după moartea preotului- profesor Daniel Cojocaru. „A fost un om bun, un preot și un profesor desăvârșit de la care mulți au avut ce învăța”

Unul dintre cei mai apreciați preoți și profesori din județul Botoșani s-a stins din viață. Este vorba despre preotul Daniel Cojocaru, de la parohia din Viișoara, care era și profesor de religie la Liceul „Dimitrie Cantemir” din Darabani. La doar 35 de ani a fost răpus de boală. Cât a trăit însă a schimbat o mulțime de vieți. Cei care l-au cunoscut au numai cuvinte de laudă la adresa sa, fiind caracterizat ca un om bun, îngăduitor, ajutător, care era iubit de toți elevii săi. 

Preotul de la Biserica din Viișoara a fost absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă din București, fiind absolvent al promoției 2008. 

Iată câteva dintre mesajele transmise de cei care l-au cunoscut:

  • Nu te vom uita niciodată…vei rămâne veșnic în inimile noastre, nașul nostru drag…Dumnezeu să te așeze de-a Dreapta Sa pentru totdeauna!
  •  Condoleanțe! Dumnezeu sa – l odihnească în pace! Putere familiei, a fost un om, profesor tare bun și iubit de elevi!
  • Nu am cuvinte! Îmi pare foarte rău… nu pot să cred! Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină, în rândul celor drepți! Un coleg deosebit, un suflet bun, un om minunat…
  • Dumnezeu sa.l ierte si sa.l odihnească în pace! A fost un om bun, un profesor si un preot desăvârșit de la care sunt sigura ca multi au avut de învățat! Păcat de tinerețea sa!
  • Uffff.. dumnezeu sa te ierte unchieșule.. sa iti fie țarana usoara. Nu te vom uita niciodata.
  • Ramas bun, Domn Diriginte ne ati fost indrumator, sfatuitor, si cel mai bun exemplu de omenie, D zeu sa va ierte si sa va calauzeasca spre Poarta Raiului
  • Am început să cred ca Dumnezeu are nevoie doar de oameni buni Dumnezeu să-l ierte îmi pare tare un om deosebit si un profesor minunat
  • Ultimele vorbe pe care mi le-ati zis era dorinta arzatoare sa ajungeti in parohie sa mergeti ca sa sfintiti casele enoriasilor!Drum lin parinte in Imparatia cerului!!!

Doliu! Unul dintre cei mai apreciați preoți și profesori din Botoșani s-a stins din viață. Avea doar 35 de ani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *