VIDEO Deputatul Răzvan Rotaru implicat într-un scandal pe Aeroportul de la Salcea. Vezi reacția parlamentarului!

Deputatul Răzvan Rotaru a fost implicat într-un scandal, în seara zilei de 31 decembrie 2019, pe Aeroportul Salcea. Potrivit președintelui executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR Decus, Bogdan Bănică, un polițist care asigura măsuri de fluidizare  a traficului în parcarea Aeroportului, a observat autoturismul deputatului, parcat neregulamentar și i-a cerut să elibereze zona.  

Pe principiul „pe mine mă vezi, pe ăla nu”, conducătorul auto începe cocălăreala. Ce nu e prins în filmare e că i se solicită documentele de identitate, la care, surpriză: – Nu îţi dau niciun act, bă, sunt deputatul ROTARU RĂZVAN-ILIE, şi îi flutură poliţistului un carton cu poză ştampilată”, povestește Bogdan Bănică.

Potrivit acestuia, deputatul ar fi amenințat polițistul.

Pentru ameninţare/ultraj deputatul Gropitză îşi va face rost de o plângere penală. Pentru oprire neregulamentară, nerespectarea indicaţiilor poliţistului, neînmânarea documentelor pentru control şi tulburarea ordinii şi liniştii publice a câştigat o amendă de 2.240 lei. Başca permisul suspendat”, spune Bănică.

Deputatul PSD susține că îl va da judecată pe cel care a făcut postarea respectivă și este hotărât să meargă până în pânzele albe pentru dreptate.

2 thoughts on “VIDEO Deputatul Răzvan Rotaru implicat într-un scandal pe Aeroportul de la Salcea. Vezi reacția parlamentarului!

  1. Din pacate asta e nivelul lor. Au ajuns parlamentari din greseala, se comporta ca atare. Vrea sa dea in judecata pe cel care a filmat deoarece a aratat cat de jalnic poate fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *