O femeie a intrat cu mașina într-un autoturism de Botoșani. Șoferul nu a mai apucat să reacționeze

Foto: arhiva

O femeie de 31 de ani, din comuna suceveană Adâncata, a intrat cu mașina, în noaptea de duminică spre luni, într-un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani din Botoșani. Accidentul a avut loc în municipiul Suceava. Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii din
Suceava şi pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, femeia de 31 ani, Anca A., a pierdut controlul asupra vehiculului și după o curbă la stânga a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 25 ani, Paul C., din Coțușca, din judeţul Botoșani. 

Tânărul din Botoșani nici nu a mai avut timp să reacționeze. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a femeii de 31 de ani care a fost transportată, cu ambulanța, la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, spun polițiștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *