Decizie a procurorilor botoșăneni în cazul tânărului de 19 ani care a furat o mașină din fața unei pizzerii

Politia Rutiera, stiri, accident, botosaniTânărul de 19 de ani din satul Lupăria din comuna Prăjeni care în noaptea de joi spre vineri a furat un autoturism din fața unei pizzerii din Flămânzi nu ajunge după gratii.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecăătoria Botoșani au dispus instituirea în cazul acestuia a măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

Poliția Botoșani a anunțat, sâmbătă, că în cursul zilei de vineri, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 19 ani din comuna Prajeni, banuit de furtul unei mașini.

In urma probatoriului administrat a rezultat ca in seara de 2 ianuarie 2020 acesta a sustras un autoturism parcat in fata unui local de alimentatie publica din orasul Flamanzi, lasat neasigurat, cu motorul pornit si cheile in contact.
Ulterior, in jurul orei 1.00, autoturismul respectiv a fost depistat de politisti pe o strada din orasul Flamanzi, s-a efectuat semnal regulamentar de oprire, insa conducatorul auto si-a continuat deplasarea. Echipajul de politie a pornit in urmarirea acestuia, fiind interceptat in scurt timp. A fost identificat unul dintre cei doi ocupanti ai vehiculului, celalalt reusind sa se sustraga urmaririi.

In cursul zilei de 3 ianuarie, a fost identificat si cel de-al doilea tanar, iar in urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca este persoana care a condus autoturismul respectiv.

In cauza se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt in scop de folosinta, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani.

Problemele în amor i-au luat mințile! Tânărul care a furat o mașină din fața unei pizzerii din Botoșani, reținut de polițiști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *