FOTO Tragedie! Un bărbat din Botoșani a murit într-un incendiu care i-a cuprins locuința UPDATE

Un bărbat de 45 de ani a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un cumplit incendiu care i-a cuprins locuința. Tragedia a avut loc în satul Ivăncăuți din comuna Păltiniș. 

La locul evenimentului s-au deplasat un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu o autospeciala cu apa și spuma,  SVSU Darabani, cu o autospeciala cu apa și spuma, voluntari din comuna și un echipaj al SJA Darabani.

La sosirea forțelor de intervenție la fata locului, ardeau bunurile dintr – o încăpere si o parte din acoperișul casei, cu posibilitatea de propagare la întreaga locuință. Întrucât au existat informații ca proprietarul, in vârstă de 45 de ani, nu a reușit sa iasă din locuință, pompierii au început căutările, concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului.

Din nefericire, bărbatul a fost găsit carbonizat  în interiorul casei. Se lucrează la stingerea ultimelor focare și îndepărtarea efectelor negative.

Potrivit vecinilor, Valentin Băeşu locuia de peste o lună singur în casă, soţia sa plecând să locuiască împreună cu copiii. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com