O fetiţă de 10 ani a murit după ce a luat o pastilă de cap

O fetiță în vârstă de 10 ani din satul Pătroaia, comuna Crângurile (Dâmbovița), a murit, astăzi, după ce a luat o pastilă de cap. Tragedie fără margini pentru o famiie din satul Pătroaia, în prima zi a anului 2020, scrie Observator.tv.

Fetița de zece ani s-a plâns părinților că o doare capul, încă de pe timpul zilei, motiv pentru care a luat o pastilă de cap, respectiv un analgezic.

După aproximativ 25 de minute, părinții au găsit-o pe fetiță prăbușită în casă și inconștientă, motiv pentru care au sunat la numărul unic de urgență 112.

“Din primele verificări, aceasta nu prezenta urme vizibile de violenţă. Totodată, pe timpul zilei, pe fondul unor dureri de cap, minora ar fi ingerat un analgezic. Ulterior, după circa 25 de minute, părinţii au găsit-o inconştientă şi au solicitat sprijinul ambulanţei, fetiţa fiind transportată la Spitalul Orăşenesc Găeşti”, se arată într-o informare a IPJ Dâmbovița.

La spital, medicii au descoperit că fetița era în stop cardio-respirator, motiv pentru care au resuscitat-o timp de aproximativ două ore, însă toate manevrele au fost în zadar.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă și urmează ca medicii legiști să stabilească cauza exactă a morții fetiței din Pătroaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com