Mizerie politică! Un primar a primit de la Guvernul Orban o sumă uriașă pentru că s-a înscris în ALDE

Un primar din Botoșani a fost recompensat de Guvernul condus de Ludovic Orban cu o sumă uriașă de bani pentru că a trecut la ALDE, partid care a susținut învestirea actualului Executiv.

Primarul comunei Păltiniș, Costel Romanescu, a primit, în Ajunul Crăciunului, suma de 900.000 de lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului. 

Suma este uriașă în condițiile în care banii ar trebui cheltuiți până la sfârșitul anului. De asemenea, suma este foarte mare raportat la faptul că același guvern alocase municipiului Botoșani, cu o săptămână în urmă, bani pentru susținerea unor cheltuieli, însă suma era de doar 630.000 de lei, cu aproape 50% mai mică decât cea alocată comunei Păltiniș.

Practic, aceasta este cea de-a doua recomensă pe care ALDE i-o dă lui Romanescu, după cea legată de includerea în cabinetului prefectului a fiului său, un tânăr fără experiență în administrație.

Recompense pentru primarii PNL după rezultatele de la prezidențiale. Sume mari de bani alocate aleșilor liberali

 

2 thoughts on “Mizerie politică! Un primar a primit de la Guvernul Orban o sumă uriașă pentru că s-a înscris în ALDE

  1. Trădătorii sunt premiați ,cum sa merge bine țară cu vânzători de neam? Iuda asista printre noi! Felicitări ne bucuram ca vedem cu ochii noștri pe Iuda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *