FOTO Mai multe persoane au rămas înzăpezite pe un drum județean închis. Pompierii și angajații unei primării au intervenit să îi salveze

Mai multe persoane au rămas înzăpezite, duminică după-amiază, pe un drum județean închis. Cele nouă persoane se aflau în patru mașini care s-au aventurat pe drumul județean DJ 294 între Gulioaia și Dângeni, drum care a fost declarat închis.

Pentru salvarea acestora a fost nevoie de intervenția pompierilor militari și a unui buldoexcavator de la Primăria Unteni

Potrivit reprezentanților ISU, doua dintre persoane au fost transportate acasă, la Unteni. Alte patru persoane au fost preluate de către un autoturism care ii aștepta la DN 29. Alte doua persoane au fost preluate de un tractor si transportate acasa, iar o femeie este transportată la Botoșani, unde va innopta la rude. In total au fost sase autoturisme înzăpezite pe acest tronson de drum.

Doua au fost deszăpezite si si- au urmat drumul spre casa. Intervenția a fost îngreunata de stratul mare de zapaza de pe sosea si vântul puternic care viscoleste zapada si formează suluri pe partea carosabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *