FOTO Zăpadă de aproape un metru pe un drum din Botoșani. Primar: Patru mașini au rămas blocate!

Zăpada este de aproape un metru, duminică, pe un drum județean din Botoșani, iar mai multe mașini au rămas blocate în nămeți. Este vorba despre DJ 294.  Primarul comunei Dângeni, Cătălin Rotundu, a solicitat închiderea circulației până la îndepărtarea zăpezii de pe carosabil.

„ISU Botoșani a solicitat sprijinul primăriei Dângeni pentru a scoate din nămeți 4 autoturisme rămase pe DJ 294. Mergem la intervenție pentru a ajuta oamenii, dar le amintim celor de la CJ că și-au batut joc de comuna noastră atunci când ne-au dat 50.000 lei pentru 1 an la drumuri”, a spus primarul.

FOTO&VIDEO! Probleme pe drumurile din județ din cauza zăpezii. Două mașini, scoase din șanț de echipaje de la ISU. Un copil care se afla într-o mașină, dus în autospeciala pompierilor

One thought on “FOTO Zăpadă de aproape un metru pe un drum din Botoșani. Primar: Patru mașini au rămas blocate!

  1. Primare ai primit bani foarte mulți dar tu ai făcut salar de ministru pentru moldoveanca ta buletine sa -ti fie rusine. Dna tre sa te lege la ce magarii ai facut cu banul public asa ca ciocu mic!! Da ?? Alegătorii tai cu bani plătiți cum stii tu??? CIOCU MIC!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *