FOTO Ninsori puternice la Botoșani! Drumarii abia fac față zăpezii și viscolului. Patru drumuri importante au probleme

Așa arata drumul Botoșani- Iași, la Copălău, duminică dimineață, la ora 7.45

Botoșaniul are parte de cea mai puternică zăpadă din această iarnă. Ninsorile din ultimele 24 de ore au îngreunat circulația pe drumurile naționale și județene din Botoșani.

De duminică dimineață, a apărut și viscolul, ca urmare a intensificării vântului, iar din acest motiv pe patru drumuri naționale au apărut probleme. Pe Botoșani- Suceava, în zona intersecției cu Corni și Brehuiești, pe Botoșani- Săveni, în special în zona Ungureni, pe Botoșani- Ștefănești, în zona Ionășeni, dar și pe Botoșani- Iași, la Copălău, se formează suluri de zăpadă, care pun probleme șoferilor.

În ultimele 24 de ore s-a acționat pe drumurile naționale cu 23 de utilaje, care au împrăștiat 351 tone de sare.

Reprezentanții Secției Drumuri Naționale au în vedere să scoată autofrezele în zonele cu probleme generate de viscol. 

2 thoughts on “FOTO Ninsori puternice la Botoșani! Drumarii abia fac față zăpezii și viscolului. Patru drumuri importante au probleme

  1. Extraordinar !! Măi peneliștilor, ați făcut mare tapaj în presă că sub oblăduirea pesedeului șoselele sunt impracticabile, că există haos etc, etc. și că voi, odată ajunși la putere, veți face minuni. Acum ne spuneți prin presă că pe principalee drumuri naționale sunt probleme și că ,,aveți în vedere să scoateți autofrezele” acolo unde sunt suluri de zăpadă. Bravos, halal să vă fie!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *