Atac barbar la Botoșani! A lovit o tânără de 19 ani pentru a-i fura telefonul. Agresorul, arestat preventiv. Vezi cine este el!

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Cristești, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce, vineri, în a treia zi de Crăciun, a agresat o tânără de 19 ani pentru a-i fura telefonul mobil.

Magistrații Judecătoriei Botoșani au admis cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani de arestare preventivă a lui Vasile Simionică, sub acuzația de tâlhărie calificată.

Agresorul a cerut, prin avocatul său, ca față de el să fie luată măsura arestului la domiciliu, însă judecătorii au respins această propunere.

Simionică este acuat că, vineri dimineață, în timp ce se afla pe raza municipiului Botosani, a sustras prin folosirea de acte de violenta, un telefon mobil, de la o tanara de 19 ani.

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani formulată în dosarul nr. 6666/P/2019. Respinge cererea formulată de apărătorul inculpatului de aplicare a măsurii preventive a arestului la domiciliu. În temeiul art. 202 Cod procedură penală, art. 223 alin. (2) Cod procedură penală şi art. 226 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului SIMIONICĂ VASILE pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prev. de art. 233, art. 234 alin. (1) lit. d) din Codul penal, pe o durată de 30 de zile, de la 27 decembrie 2019 şi până la 25 ianuarie 2020, inclusiv”, se arată în decizia instanței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com