Liderul PNL, Costel Șoptică, a dat în judecată Poliția. Ce l-a nemulțumit pe senatorul liberal!

Liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică, care pe 16 noiembrie a rămas fără permis pentru trei luni, după ce polițiștii rutieri l-au prins conducând cu o viteză de peste 100 km/h în localitate, a contestat sancțiunea dictată de agenții rutieri.

Acesta a deschis, săptămâna trecută, o acțiune la Judecătoria Dorohoi cerând anularea procesului verbal prin care Inspectoratul de Poliție Județean l-a sancționat pentru încălcarea Codului Rutier.

Vă reamintim că, pe 16 noiembrie, politistii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, pe drumul national DN 29A, in localitatea Dumbravita, au surprins cu aparatul radar un autoturism care rula cu viteza de 105 km/h .

În urma verificarilor efectuate s-a stabilit identitatea conducatorului auto, in persoana lui Costel Șoptică, de 52 de ani din municipiul Botosani.

Acestuia i s-a adus la cunostinta viteza cu care rula, precum si masurile legale ce vor fi luate in cauza, respectiv sanctionarea cu amenda in cuantum de 10 puncte pentru nerespectarea regimului de viteza legala si 6 puncte pentru lipsa documentelor obligatorii prevazute de lege, respectiv permisul si actul de identitate. De asemenea, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioada de 90 de zile”, susțin polițiștii.

Costel Șoptică a refuzat sa semneze documentele intocmite de catre politisti

14 thoughts on “Liderul PNL, Costel Șoptică, a dat în judecată Poliția. Ce l-a nemulțumit pe senatorul liberal!

  1. PDL încep presiunile asupra instituțiilor statului sa fie la cheremul lor ,josnic individ poliția română a constatat 105 km la ora ce mai e de contestat, justiția daca il da crezare atunci …statul de drept manipulat de politic si aici vedem salariile de mii de euro ….sa scape politicul după jefuit banul public??

    1. Observator-ule, am putea spune ca din contra, acum politistii nu mai sunt timorati ca pe vremea PSD-ului si isi permit sa ii sanctioneze pe cei care sunt la putere.
      Vezi ca mai este unul de la PSD care a facut scandal in aeroport la Salcea si tot nedreptatit se simte si da in judecata Politia!

  2. Iată ce înseamnă să fii ,, la putere” în România: până în noiembrie 2019 Costel Șoptică era un mielușel, după înșurubarea guvernului Orban nu vrea să respecte actele normative care reglementează regulile de circulație în România. Domnule Șoptică, dacă așa începi mătăluță ,,domnia peneleului” la Botoșani, atunci ne putem aștepta la orice ce fel de abuzuri de putere ; politice, administrative, juridice etc,etc

  3. Acest gen de indivizi ar trebui atunci cand se supara sa procedeze ca prostul de la iasi,sa-si cumpere o petarda si sa si-o bage in organul cu care mint zi de zi !

  4. „domn’ șut-pitică ” dar de ce nu ai „contestat” apelul la 112 cand ne.ai trimis noaptea pe la ora 01 la „amandină” că se „sinucidea”?
    Zic și eu….Nu era apel sancționabil?

  5. PNL sau PSD sau cum dracu mai vreti,daca aveti bani sau functii nu mai conteaza legea pentru voi.
    Nesimtitilor!!!!!!!!!!
    Auzi cica nu avea actele la el…….si a dat in judecata politia.
    Pentru ce????
    Poate ca politistul nu i-a spus SARUTMANA?

  6. Aceste exemplare cand ajung la putere dau dovada de lipsa de bun simt , cred ca totul li se cuvine , dar acest exemplar este execrabil , incalca legea probat si mai si urla in gura mare!
    Rusine politiceni asa ar trebui sa cearna sita cu voi !
    Daca ai fost ales inseamna ca te poti c….ca in capul legii si al alegatorilor?
    RUSINE ?? DAR VOI NU AVETI NICI RUSINE , AVETI DOAR TUPEU!
    LA LADA DE GUNOI A PARTIDULUI SA TE DUCI!

  7. interesanta observatia domnului pensionar M.A.I.jegurile astea cand ajung in straturile inalte ale societatii li se urca la cap falsul sentiment de putere ce il detin datorita functiei si incep sa isi dea arama pe fata.si cand ma gandesc ca se vedea prefect un astfel de specimen.

  8. Domnule senator, conform Constitutiei Rominiei, in fata legii, toti suntem egali. Ati incalcat legea, platiti….Fiti barbat si nu urnati exemplul psd-ilor. Asta, daca mai vreti sa fiti senator.

  9. Proștii se îmbata de putere.Deja crede ca el are motive sa se grabeasca iar oamenii ”de rand” sa astepte. Tupeu de politician român prost. Poate se grabea sa vada ce salarii mai primim și noi la apa și ce salarii au directorii.

  10. Copy paste se pare ca tu esti unul din portocalii ce stai ascuns după calculator ai lipit afise si astepti sa cada un post intre timp ai facut andrei petrea la x si zero …celălalt de la pcr e tot un trezit in politica nu e departe de inbogatitu peste nospta supitca…rusine sa va fie blestemul generalului sa l aveți..

  11. Vom urmari cu interes actiunea justitiei in cazul acestui excrement politic daca justitia e partinica cu el !
    Rusine , dar ce supun rusine voi nu MAI aveti de cand urcati in scaunele puse de noi alegatorii suteti fara lipsa de scupule !!?
    De ce sa aleg eu un asemenea exemplar , si mai vrea si la CJ ?? ai trimis carti postele cu fata ta de excrement din ce bani exemplare??

  12. Soptică ar trebui să acționeze în judecată ziaristul care dă asemenea titluri unui articol banal. El nu a dat poliția în judecată ci a contestat un proces verbal de sancționare a contravențiilor. Manipulatorii pesediști își fac treaba pentru care sunt plătiți, culmea, tot din bani publici. Nu sunt fan Șoptică, dimpotrivă, dar nu pot să nu observ ce avalanșă de comentarii a declanșat un titlu de articol scris pentru ceva ce nici nu e subiect de presă. Sunt sute de suspendări temporare de permise auto, de ce nu scrieți despre toți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *