Continuă angajările în sistemul bugetar. Locuri de muncă la Serviciul Județean de Ambulanță, DSPSA și primării

Mai mlte instituții publice organizează concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante, fie pentru persoane cu studii superioare ori cu studii medii.

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de: portar (recepționist) – la Serviciul Administrare PJUA.T.S. Cornișa; medic veterinar – la Serviciul Specializat pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân. Vezi condițiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din Săveni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de economist IA. Vezi condițiile!

Primăria Comunei Corni, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de referent I A, la Biroul financiar – contabil cu atribuții de casier. Vezi condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concura pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de inspector de specialitate. Vezi aici condițiile!

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 19, cu sediul în Botoșani, Strada Prieteniei nr. 5 organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de îngrijitor grupă copii. Vezi aici condițiile!

Serviciul de Ambulanță Județean Botoșani, cu sediul în Str. Marchian nr. 91, organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de șofer autosanitară I, un post pentru Stația Centrală Botoșani și un post pentru Substația de Ambulanță Săveni, pe perioadă nedeterminată. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Pomârla, judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante, de consilier I superior în cadrul Compartimentului buget, contabilitate, taxe și impozite. Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *