Tragedie! O tânără de 32 de ani și-a ucis iubitul de 71 de ani

Crimă înfiorătoare la Iași, înainte de sărbători. O tânără în vârstă de 32 de ani și-a omorât iubitul cu ciocanul de șnițele. Cei doi se pare că s-ar fi certat, iar din senin femeia a pus mâna pe un ciocan de șnițele și a lovit fără oprire. După zeci de lovituri, bărbatul în vârstă de 71 de ani s-a stins. Femeia nu a anunțat atunci autoritățile. După aproape două zile de la crimă, aceasta a sunat la 112 și a spus că și-a lovit concubinul până acesta a decedat, scrie bzi.ro. În urmă cu câteva zile, mai precis pe data de 20 decembrie, Roxana Șrainer a sunat la numărul unic de urgențe 112 și a solicitat intervenția autorităților spunând că și-a lovit concubinul până acesta a decedat.

La fața locului au ajuns imediat un echipaj medical și polițiștii însoțiți de procuror. Medicii nu au putut decât constata decesul bărbatului, însă au observat că acesta era decedat de cel puțin 48 de ore. Tânăra care a ajuns peste noapte criminală le-a povestit anchetatorilor că la mijlocul lunii decembrie s-a certat cu iubitul său pe nume Ioan Rășcanu, iar după un schimb de replici a pus mâna pe un ciocan de șnițele din bucătărie și l-a lovit.

Polițiștii ieșeni au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de omor. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie.

„S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații”, a mai precizat o sursă din cadrul anchetei. Tânăra a fost audiată de oamenii legii și și-a recunoscut fapta.

Ea a fost internată la Institutul de Psihiatrie „Socola”, pentru a fi expertizată. Ulterior se va stabili dacă aceasta avea sau nu discernământ în momentul comiterii faptei. Atât femeia, cât și iubitul ei erau cunoscuți ca fiind consumatori de alcool și scandalagii. Crima s-a produs în locuința bărbatului, pe strada Roșcani, în zona Podu de Fier. Dacă va fi găsită vinovată, tânăra riscă să petreacă până la 25 de ani în spatele gratiilor. Vecinii celor doi au precizat că nu are cine se ocupa deocamdată de înmormântarea bărbatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *