Percheziții la locuința unei femei din Botoșani. Ce au căutat polițiștii!

perchezitii, stiri, botosaniPoliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ştefăneşti şi Secţiei Rurale nr. 10 Ştefăneşti au organizat o acţiune pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea actelor ilicite de comerţ şi a celor comise cu violenţă.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate au fost legitimate 31 de persoane şi controlate 6 unităţi economice, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară emis de Judecătoria Săveni, la locuinţa unei femei de 46 de ani din oraşul Ştefăneşti, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Cu ocazia percheziţiei, la locaţia vizată au fost depistate 67 de pachete de ţigarete de provenienţă Republica Moldova şi duty free, precum şi cantitatea de 2.640 de emiţătoare de sunet, din categoria P1, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente justificative.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de orice operaţiuni pirotehnice efectuate fără drept, bunurile respective fiind confiscate de poliţişti, potrivit unui comunicat al IPJ Botoșani. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *