Deputatul Mihaela Huncă: Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranță

Mihaela Hunca , deputat Pro Romania de BotosaniNașterea Domnului este acea sărbătoare sfântă, care aduce, an de an, în sufletele noastre lumină, speranță și încredere. În preajma acestei sărbători devenim mai buni, mai înțelegători, mai iertători. Această zi ne face să credem în minuni, în puterea divină și, de ce nu, să-l așteptăm ca odinioară pe Moș Crăciun!

Fie ca magia acestei sărbători să vă trezească în suflet cele mai frumoase amintiri – legate de copilărie, de casa părintească, de părinți, de sărbătorile de altădată, dar, totodată, să ne gândim la viitor – la lucrurile bune pe care le putem face împreună pentru cei din jurul nostru, pentru românii care și-au pus speranța în votul lor că viitorul va fi mai bun. Așa cum am mai spus, numai uniți am reușit să facem lucruri bune, noi ca națiune, în istorie. Eu cred că a sosit momentul să lăsăm deoparte lucrurile care ne dezbină, ne macină, care ne fac rău și să lucrăm împreună pentru a ne simți cu adevărat acasă în România.
Vă urez “La mulţi ani!” dragi români de pretutindeni, și vă asigur că vom lupta pentru binele tuturor!

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste și Anul Nou să vă aducă sănătate, belșug și împliniri!

Cu aleasă prețuire,
Mihaela Huncă-deputat Pro România Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *