Dramatic! O tânără de 24 de ani din Botoșani a murit cu câteva luni înainte de nuntă

Destin crunt pentru o tânără de 24 de ani din Botoșani. Mădălina a murit  în urma unei boli cumplite, cu câteva luni înainte de a se căsători cu alesul inimii sale. Aceasta locuia cu cel care urma să-i devină soț, în comuna Havarna.

Era foarte apreciată de întreaga comunitate pentru sensibilitatea sa, dar și bunul simț de care dădea dovadă în permanență.

Mădălina provine dintr-o familie cu cinci copii și din păcate nu avea nici asigurare medicală. În copilărie a fost operată, fiindu-i extirpat un lob pulmonar, iar în ultimul timp a primit mult ajutor pentru a beneficia de tratament la Botoșani și Iași, dar a fost prea târziu. Organismul său a cedat prin lipsă de imunitate. Avea icter mecanic, depistat în urmă cu câteva zile.

Împreună cu Cosmin P., iubitul său, fata a ales muzica pentru nuntă, sala pentru petrecere, urmând ca totul să aibă loc în prima parte a anului viitor. Din păcate, soarta a avut alt drum pentru ei. Mădălina a murit chiar înainte de Crăciun, iar logodnicul său se pregătește să o conducă pe ultimul drum, alături de rude, vecini și prieteni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *