O cunoscută femeie de afaceri din Botoșani s-a înscris la Pro România: Este un prim pas pentru mine în viața politică

Cunoscuta femeie de afaceri Mihaela Stoiciuc Vasilică, administratorul Mischa Kids, a devenit membru al partidului Pro România Botoșani.

Aceasta a declarat vineri, într-o conferință de presă, că se bucură că a intrat în ”familia PRO”.

Este un prim pas pentru mine în viața politică. Este un prim pas pe care l-am făcut cu dreptul . Politica nu se face de pe tușă, politica se face implicându-ne și atunci ficeare dintre noi trebuie să se implice, mai devreme sau mai târziu”, a spus Mihaela Stoiciuc Vasilică.

De altfel, Mihaela Stoiciuc ar putea candida la funcția de primar al municipiului Botoșani din partea Pro România.

 

3 thoughts on “O cunoscută femeie de afaceri din Botoșani s-a înscris la Pro România: Este un prim pas pentru mine în viața politică

  1. „Cunoscuta femeie de afaceri, administratorul Misha kids…”. Dupa fraza asta n-am mai putut citi, mi se zguduia telefonul in mana de atata ras…

  2. Pe Edi Cozminschi l-ati facut „carciumar”, desi are studii superioare la o facultate de stat la care a intrat in 1986, dupa terminarea liceului, asteia de ce nu ii spuneti „ingrijitoare de copii” si o numiti cu pompos „O cunoscuta femeie de afaceri”, nu cred ca 0.01% din botoseneni o cunosc ! Iar Pro Romania e un partid mare, care va spune ceva in politica romaneasca comparabil cu PNL-ul care nu se stie daca face 5% la alegeri!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *