Tatăl lui George Burcea a sărit cu un cuțit la actorul botoșănean. „Te tai, te fac franjuri”

Tatăl actorului botoșănean George Burcea a fost la un pas să își omoare propriul fiu, potrivit Cancan.ro.  Ioan Burcea ar fi încercat să-l taie cu cuțitul, însă actorul a reușit să scape cu viață. Întâmplarea ar fi avut loc tocmai la înmormântarea fratelui bărbatului.

În cadrul galei Elle Style Awards, soțul Andreei Bălan a vorbit, pentru CANCAN.RO, despre planurile sale pentru 2020, anume lansarea unui roman despre violența domestică, o carte inspirată din propriile experiențe, în special din viața mamei sale. Actorul a dezvăluit că nu a avut o copilărie fericită, deoarece a fost presărată cu scandaluri și bătăi din cauza tatălui său, Ioan Burcea.

în urmă cu câteva luni, George Burcea și tatăl său, Ioan Burcea, s-au întâlnit, în ideea că bărbatul și-a schimbat, poate, comportamentul peste ani și are regrete pentru ceea ce a făcut în trecut. Din sursele noastre, apropiate familiei, tatăl artistului s-a enervat în urma unor observații făcute de actor și a scos un cuțit cu care ar fi vrut să-l omoare. „Te tai, te fac franjuri cu cuțitul”, i-ar fi spus bărbatul fiului său.

Soțul Andreei Bălan a reacționat la timp, s-a apărat și a reușit să fugă, scăpând cu viață din situația neprevăzută. O rudă apropiată, care a dorit să își păstreze anonimatul, a povestit detalii incredibile despre relația dintre George Burcea și tatăl său. 

„Acest om are sigur probleme foarte grave. George nu a păstrat legătura cu el și nici nu cred că mai vrea, mai ales după cele întâmplate. A scos pur și simplu cuțitul să-l taie. Ei s-au întâlnit pentru că George s-a gândit că există remușcări pentru tot ce a făcut, dar Ioan a răspuns violent și a vrut să-l omoare. Ăsta nu mai este tată!”, a declarat ruda lui George Burcea.

Mama lui George Burcea, în pericol de moarte

„Ei, ca familie, au fost o familie în care au îndurat multe. Și George, și ceilalți trei frați ai lui, și mama lui. A fost cumplit pentru ei. Știu că pe mama lui George a și tăiat-o cu cuțitul în timpul căsătoriei. Ea a ajuns de urgență la spital, era să moară. Au trecut prin multe. Băiatul ăsta este pâinea lui Dumnezeu, nu îl moștenește. Nu și-a lăsat familia. Este un copil modest, a fost lângă mama lui mereu. Credeți-mă, nimeni nu ar fi rezistat lângă un asemenea om. Mama lui George și Ioan au divorțat până la urmă, dar demult. Ei au mult timp de când nu mai sunt împreună, George și sora lui au fost crescuți de mamă, care i-a format ce sunt astăzi. După tot ce a pătimit, femeia s-a îmbolnăvit, a fost rău. Acum e mai bine, dar nu poți uita așa ceva. Să te ferească Dumnezeu”, a spus sursa citată.

Actorul George Burcea este un bărbat împlinit în ceea ce privește viața de familie. Are o soție care îl iubește și două fetițe sănătoase, care îl fac mândru în fiecare zi. Modest, artistul se numără printre puținele persoane din showbiz care nu fac telenovelă din viața proprie și a încercat mereu să fie o persoană discretă. Viața lui nu a fost însă întotdeauna atât de liniștită.

„Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră”

George Burcea va lansa, în 2020, un roman despre violența domestică, inspirat din viața familiei sale, în special din ororile la care a fost supusă mama lui, pe care o consideră o adevărată eroină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *