FOTO Cumplit! Un bărbat a murit ars de viu într-un incendiu

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani a murit ars de viu, într-un incendiu cumplit care a cuprins, joi seară, un grajd în satul sucevean  Chilișeni, comuna Udești. Omul a fost găsit de pompieri cu arsuri, în stare de inconștiență, scrie SuceavaNews.ro.

S-a intervenit cu 5 autospeciale de stingere, de la Detașamentul de Pompieri Suceava și de la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Udești și Verești. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor, ardea o construcție anexată la un grajd de animale, cu o suprafață totală de aproximativ 1.250 mp, cu pericol de propagare la întreaga clădire.

Echipajul SMURD a preluat un bărbat, de 49 de ani, în stare de inconștiență și a început manevrele de resuscitare. Un echipaj SAJ a sosit în sprijin, însă în ciuda eforturilor celor două echipaje medicale, victima nu și-a mai revenit, fiind declarat decesul.

Au ars obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, precum și planșeul din lemn și astereala acoperișului construcției anexă, pe o suprafață totală de aproximativ 160 mp. S-au degradat pereții portanți, instalația electrică și tehnologică și acoperișul din azbociment, pe aproximativ 180 mp.

Cel mai probabil, incendiul s-a produs în momentul schimbării unei butelii de aragaz, din cauza folosirii flăcării deschise pentru verificarea etanșeității instalației.

Incendiul a fost lichidat la ora 19:35, iar pompierii și ceilalți participanți la intervenție au salvat restul grajdului și animalele din interior (90 de bovine).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *