Un tânăr a muncit 8 ani ca să strângă 70.000 de euro. Iubita i-a tocat pe toți

Curtea de Apel Iaşi a condamnat-o la trei ani de închisoare cu suspendare pe Alina Mihaela Popa, fostă funcţionară a BCR. Femeia a fost găsită vinovată de înşelăciune şi acces ilegal într-un sistem informatic. Victima tinerei ar fi fost Adrian D., fostul ei iubit. Cei doi au avut o relaţie de concubinaj în perioada 2003 – 2011, scrie Ziarul de Iasi.

Potrivit datelor din dosar, după ce au terminat facultatea amândoi, Alina s-a angajat la o bancă, iar Adrian şi-a găsit o slujbă şi a început să strângă bani pentru a-şi cumpăra o maşină. Profitând că iubita sa lucra la bancă, tânărul i-a dat acesteia diferite sume de bani pentru a i le depune pe cont. Adrian D. nu ştia că iubita sa îi folosea contul în interes personal şi că îi golea contul bancar fără ştirea sa.

În 2013, deşi ştia că ar trebui să aibă în cont în peste 300.000 de lei, tânărul a mers la bancă şi a aflat că mai are, de fapt, în jur de 200 de lei. Femeia l-a convins la acel moment să nu depună plângere, mergând chiar la notar şi declarând pe propria răspundere că îi este datoare cu 328.000 de lei. Ulterior, Adrian D. a şi executat-o silit pe fosta sa iubită, însă, pentru că nu şi-a recuperat în primă fază toţi banii, a decis să facă plângere penală.

Femeia a recunoscut acuzaţiile care i-au fost aduse atunci când a fost audiată în instanţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com