FOTO & VIDEO! Elevi de la Laurian și Liceul de Artă, colinde la Palatul Administrativ și Primăria Botoșani

Grupuri de elevi de la Colegiul Național ”A.T.Laurian” și Liceul de Artă ”Ștefan Luchian” au fost joi dimineață în colindat la mai marii județului.

Primarul Cătălin Flutur, absolvent de Laurian, s-a bucurat mult de vizitatori, urmărind întreg programul, alături de angajații celei mai importante instituții din municipiul Botoșani.

”Eu, care am făcut Laurianul, în urmă cu patruzeci și ceva de ani, vă spun că pe vremea aia nu aveam voie să facem ce faceți voi. Dar ne-am câștigat libertatea să putem duce și tradițiile populare mai departe. Vă felicit pentru premiul de la Slobozia! E minunat ce faceți, la un liceu teoretic. Vă urez din tot sufletul Sărbători cu liniște!”, le-a adresat primarul Cătălin Flutur, după ce a dansat o horă cu laurienii. 

În Palatul Administrativ doar artiștii de la Liceul de Artă au reușit să ajungă la mai – marii județului, laurienii nemaigăsindu-i ”acasă” nici pe ”președinții” de la Consiliul Județean și nici pe ”prefecți”. Funcționarii publici, însă, din Palat au primit colindătorii și au fost încântați de programul tinerilor promotori ai tradițiilor de iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *