Accident la Botoșani! Mașină lovită de un tractor. Proprietara autoturismului, sancționată și lăsată fără permis, întrucât nu a declarat accidentul în termenul legal

foto generic

Poliţiştii din Vorona  au fost sesizaţi, miercuri, de o femeie de 35 de ani, cu privire la faptul că pe raza satului Vorona-Teodoru, a avut loc un accident de circulaţie soldat doar cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că la data de 07.12.2019, în jurul orelor 20:50, un bărbat de 50 de ani,din comuna Vorona, în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu un tractor neînregistrat, pe un drum sătesc din satul Vorona-Teodoru, a impactat un autoturism parcat în afara părții carosabile.

De asemenea, s-a constatat faptul că bărbatul de 50 de ani nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Întrucât evenimentul rutier soldat cu pagube materiale nu a fost declarat organelor de poliţie în termenul legal de 24 de ore, poliţiştii au dispus sancționarea contravențională a femeii de 35 de ani, conform OUG 195/2002, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Totodată, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neîmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *