Gigi Becali poate să își pună pofta în cui! Un jucător pe care și-l dorea de la FC Botoșani pleacă doar în străinătate

Foto: Digi sport

Andrei Chindriș, fundașul dorit de patronul FCSB-ului, pleacă doar în străinătate. Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a anunțat că are oferte pentru șase jucători.

Valeriu Iftime a anunțat că are oferte pentru șase jucători, printre care se numără și Andrei Chindriș, fundașul curtat de Gigi Becali. Însă patronul celor de la Botoșani spune că Andrei Chindriș va pleca doar ăn străinătate. Celelalte cinci nume pentru care formația din Moldova are oferte sunt: Askovski, Haruț, Rodrigues, Papa respectiv Ofosu.

”La noi nu o să plece nimeni. În momentul ăsta, singura discuţie cumva asumată este doar plecarea lui Miron, şi el dacă are ofertă bună. Dacă nu, nu. El nu are ofertă acum clară din România. Are ofertă din afară, dar sunt doar discuţii, oferte de genul: ”da, ce bani, ne gândim, vă trimitem oferta”.

Nici nu am insistat foarte mult, că şi aşa i-am stricat capul lui Miron şi joacă prost în ultimele două meciuri. El trebuie să se gândească la Botoşani, ca să poată să îşi facă treaba mai departe. Am oferte pentru 6 fotbalişti. Askovski – cu banii pe masă, Chindriş – cu banii doar pe masă. Chindriş – de două ori cu banii pe masă. Haruţ – cu banii de 3 ori pe masă. Sunt 4 oferte care mâine dau banii pe masă. Rodrigues – banii pe masă, Papa – banii pe masă, Askovski – afară, Chindriş – afară, Ofosu – afară, Papa – afară, 5 oferte afară, doar Haruţ are din România. Îi ţin, bineînţeles, depinde şi cum… meciul ăsta (n.r. cu Dinamo) nu clarifică deloc dacă e play-off sau nu. N-aş vrea să renunţ deloc, vreau să trag de ultimul fir care se va rupe în ultima etapă, sper”, a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.

Andrei Chindriș (20 de ani) a fost transferat, liber de contract, de FC Botoșani, în iarna lui 2017, de la Universitatea Cluj. În acest sezon, Chindriș a bifat 17 partide pentru FC Botoșani. De-alungul carierei, tânărul fundaș a mai evoluat pentru Universitatea Cluj, Știința Miroslava și Academica Clinceni.

Sursa: Pro Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *