FOTO! Protest al grefierilor la Botoșani. Zeci de protestatari, în fața Tribunalului

Zeci de grefieri au protestat, miercuri, în fața Tribunalului Botoșani. Ei au blocat activitatea, începând cu ora 10, nemulțumiți de decizia Guvernului de a elimina pensiile speciale,

Protestul are loc exact la  ora la care începe ședința de plen în care ar urma să fie votat proiectul de eliminare a pensiilor speciale.

Sindicaliștii grefierilor susțin că, deși Ministerul Justiției, și-a exprimat o poziție de menținere a pensiilor de serviciu pentru grefieri și amânarea discutării inițiativei legislative pentru depunerea unui punct de vedere scris în acest sens, proiectul de abrogare a pensiilor „speciale” a fost adoptat, urmând ca, sub rezerva depunerii Raportului de către Comisie, să fie votat în plenul Camerei Deputaților miercuri.

Grefierii amenință cu blocarea totală a activității în instanțe și parchete dacă acest proiect de lege va ajunge la vot final în plen.

One thought on “FOTO! Protest al grefierilor la Botoșani. Zeci de protestatari, în fața Tribunalului

  1. Știați ca un grefier are intre 5000 și 7000 lei salar lunar și asta doar cu studii medii. Grefier=dactilograf cu pretenții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *