Un tânăr poliţist a murit după ce s-a izbit cu maşina de un autobuz

Un accident grav de circulaţie s-a petrecut marţi noapte în localitatea Josenii Bârgăului din judeţul Bistriţa-Năsăud. Un tânăr de 22 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina într-un autobuz plin cu călători. Victima era poliţist şi ieşise din tură cu câteva minute înainte de impact, scrie stirileprotv.ro.

Tânărul de 22 de ani era angajat de patru luni la Secţia 2 Rurala din Prundu Bârgălui. Martorii povestesc că circula cu viteză mare şi a depăşit toate maşinile care erau în faţa sa. Într-o curbă periculoasă s-a izbit frontal cu un autobuz în care se aflau 35 de persoane. Pasagerii autobuzului nu au avut de suferit în urma tamponării.

Şofer autobuz: “A venit cu viteza şi nu a mai putut lua curba şi a intrat în mine, derapat şi a pus frâna şi l-a aruncat drept în mine. Nu s-a lovit nimeni, puţin a lipsit să nu îmi rupă mie picioarele.” Impactul a fost unul foarte violent, mai multe elemente de caroserie au fost împrăştiate pe câţiva metri, iar şoferul a rămas înţepenit la volan fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-l scoate afară. Tânărul poliţist terminase şcoala în urmă cu un an.

Impactul a fost unul foarte violent, mai multe elemente de caroserie au fost împrăştiate pe câţiva metri, iar şoferul a rămas înţepenit la volan fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-l scoate afară.

Tânărul poliţist terminase şcoala în urmă cu un an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *