Botoșăneanul George Burcea scrie o carte despre traumele din copilărie. „Am avut o copilărie violentă”

Actorul originar din Botoșani, George Burcea, a povestit  despre abuzurile pe care le-a suferit în copilărie din partea tatălui său. Soțul Andreei Bălan va lansa, în 2020, un roman inspirat din viața mamei lui, care a îndurat violențele soțului său și a acceptat o viață alături de el doar pentru binele celor doi copii pe care îi aveau împreună, scrie Cancan.ro.

Actorul George Burcea este, fără doar și poate, o persoană puternică, deoarece viața l-a pus la grea încercare. A avut o copilărie nefericită, marcată de bătăi și scandaluri, însă a îndurat totul cu speranța că, într-o bună zi, totul va fi mai bine și își va scăpa și mama din acel calvar. Și, cum speranța moare ultima, viața lui George Burcea s-a schimbat cu adevărat, așa cum și-a dorit. Acum este sprijin pentru familia lui, iar mama sa este sub protecția actorului, care o ajută în tot.

George Burcea va lansa, în 2020, un roman despre violența domestică, inspirat din viața familiei sale, în special din ororile la care a fost supusă mama lui, pe care o consideră o adevărată eroină.

„Am avut o copilărie violentă, tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră. O bătea pe mama foarte des, a îndurat destul de multe din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de foarte mulți ani, s-au despărțit în urmă cu ceva timp. Și eu am luat bătaie de la tata, am fost abuzat. Mă bătea și am crescut în ritmul ăsta.

Bătăile de la el m-au făcut să îmi doresc să lupt pentru viața mea, să devin un om mai bun și să realizez ceva cu viața mea. Toate lucrurile acestea violente, toată viața mea și cât a îndurat mama de la tata o să le găsiți în cartea mea.

Acum o scriu, este un roman inspirat din viața ei. Mama m-a inspirat foarte mult și mi-am dat seama că foarte multe femei sunt abuzate și vreau să trag un semnal de alarmă. Plănuiesc să demarez niște campanii despre violența domestică, aceste campanii sunt atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Îmi doresc să fie vizibile pentru a schimba lumea în bine”, a declarat George Burcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *