PSD Botoșani: Niciun primar de la PSD nu va trece la alt partid! Liderii ALDE să înceteze cu dezinformările din spațiul public! Îi vom acționa în judecată pentru comunicarea de informații false!

Organizația Județeană a PSD Botoșani a condamnat astăzi modalitatea în care reprezentanții ALDE din județ au început să transmită în spațiul public comunicate cu informații false despre primarii și membrii social-democrați.

Niciun primar și niciun alt membru de la PSD nu va trece la alt partid!” Liderii ALDE Botoșani să înceteze cu dezinformările din spațiul public! Îi vom acționa în judecată pentru comunicarea de informații false! În lipsă de proiecte și soluții pentru localitățile din județul Botoșani, reprezentanții ALDE încearcă cu tot felul de tertipuri să inducă alegătorii în eroare. Așa înțeleg ei să facă politică, prin manipulări ieftine și prin distribuirea de minciuni care nu au nicio acoperire în realitate”, se arată în punctul de vedere transmis de PSD Botoșani.

Primarii și liderii PSD prezentați de ALDE că susțin această formațiune au negat informațiile transmise de reprezentanții Alianței Liberalilor și Democraților și au confirmat că vor candida pentru un nou mandat din partea Partidului Social Democrat.

PSD Botoșani a solicitat reprezentanților ALDE să înceteze cu presiunile asupra aleșilor locali și asupra membrilor organizațiilor PSD din localitățile din județ.

Am fost ales primar din partea PSD și așa voi rămâne și în continuare. Nu mă interesează niciun alt partid. Mi-am asumat alături de colegii mei de la PSD mai multe obiective de investiție pentru comuna Cordăreni și le voi duce la capăt. Am reușit să modernizăm mai multe drumuri din comună:  DC 71 A din satul Cordăreni și DC 70 din satul Grivița. Am reabilitat Școala Gimnazială nr.1 din Cordăreni, iar Consiliul Județean a alocat fonduri pentru asfaltarea drumurilor Dumeni-Cordăreni și Cordăreni-Vorniceni. Urmează extinderea rețelei de alimentare cu apă în comuna Cordăreni construirea unui dispensar medical cu cabinete medicale specializate și locuință de serviciu pentru medic, precum și a unei săli de sport, dar și modernizarea drumurilor sătești din comună. Așadar am încă multe proiecte de dus la capăt alături de colegii de la PSD Botoșani”, a declarat Dumitraș Cristian, primarul comunei Cordăreni.

Eu sunt în PSD și voi candida din partea acestui partid și în 2020. PSD a fost singurul partid interesat cu adevărat să dezvolte comuna Drăgușeni. Împreună cu colegii mei de la PSD am realizat o serie de obiective importante pentru Drăgușeni: racordarea  la rețeaua de apă din Prut a satelor Podriga și Drăgușeni, modernizarea școlilor din comună și a Grădiniței cu Program Normal nr.1, asfaltarea drumurilor locale, cumpărarea clădirii dispensarului medical și modernizarea acestuia, reabilitarea drumurilor de interes local din satul Podriga și multe alte obiective”, a declarat Nechita Eugen, primar al comunei Drăgușeni.

Sursa> comunicat PSD Botosani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *