Un șofer din Botoșani, băut, implicat într-un accident pe DN 29. O tânără a fost rănită

Un bărbat de 49 de ani, din județul Botoșani, a fost implicat într-un accident rutier, luni, în orașul sucevean Salcea. Potrivit polițiștilor suceveni, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29 din orașul Salcea, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed și a nepăstrării distanței corespunzătoare față de autovehiculul care circula în fața sa, un bărbat de 23 de ani din municipiul Suceava a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 49 de ani din judeţul Botoșani.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unei tinere de 18 ani din comuna Bosanci, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 23 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Botoșăneanul a ieșit pozitiv la testarea cu etilotestul

Cei doi conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului din municipiul Suceava și de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului din judeţul Botoşani, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *