Noi locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani angajează

locuri munca- angajari la BotosaniMai multe instituții publice din județul Botoșani au scos la concurs posturi pe diferite specializări pentru a fi ocupate. Locurile de muncă sunt în marea majoritate la primării.

Primăria Comunei Dângeni, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de șef serviciu – Serviciul Medico-social. Vezi aici condițiile!

Liceul „Alexandru Cel Bun“, cu sediul în Botoşani, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de 0,5 post administrator patrimoniu. Vezi aici condiițiile!

Primăria comuna Ştiubieni, judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de șofer (pentru buldoexcavator). Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Corlăteni, Judeţul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor necalificat. Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială Nr. 1, Răuseni, cu sediul în Răuseni, Strada Principală nr. 71, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de secretar școală gimnazială, secretar S I, cu 0,5 normă. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Pomârla, judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante, de consilier I superior în cadrul Compartimentului buget, contabilitate, taxe și impozite. Vezi aici condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de: portar (recepționist) – la Serviciul Administrare PJUA.T.S. Cornișa; medic veterinar – la Serviciul Specializat pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân. Vezi aici condițiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din Săveni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de economist IA. Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *