Șocant! Tânără din Botoșani găsită moartă într-un parc din Capitală

Detalii teribile în cazul tinerei găsite moartă, sâmbătă dimineaţă, în Parcul Păcii din Militari. Fata nu era un om al străzii şi venise în Bucureşti din Botoşani.

Potrivit martorilor, trupul neînsufleţit se afla pe o bancă şi a fost zărit de un paznic. În apropiere, erau mai multe folii dintr-un medicament antidepresiv, potrivit Observator.

Astfel, anchetatorii iau în calcul în primul rând varianta unei sinucideri printr-o supradoză, însă nu este exclusă nici ipoteza unei crime.

O tânără de 31 de ani a fost găsită moartă, la primele ore ale dimineţii, în Parcul Păcii din cartierul bucureştean Militari.

Trupul fetei a ajuns la INML, unde urmează a fi stabilită cauza exactă a morţii. 

“Sâmbătă dimineața, în jurul orei 8:00, a fost sesizat prin apel 112 faptul că într-un parc din sectorul 6 este o femeie moartă, informează Poliția Capitalei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Morți Suspecte – Serviciul Omoruri.

Trupul femeii a fost ridicat și transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, potrivit unui comunicat dat de Poliția Capitalei.

Tânără de 31 de ani, găsită moartă într-un parc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com