Botoșăneanul de la Vocea României a părăsit competiția. „Suntem mândri de tine”

Botoșăneanul Bogdan Dumitraș a părăsit competiția Vocea României. Deși interpretarea sa a fost una de excepție, tânărul din Darabani nu a reușit să treacă mai departe în finală. Chiar și așa, Bogdan i-a făcut pe botoșăneni să fie mândri de el. 

Suntem mandri de tine! Un artist complet,care poate canta orice, oricand si care nu a demonstrat inca tot ce poate, un om fain si pozitiv! Felicitari pentru intregul tau parcurs! Cariera ta abia acum incepe!”, este mesajul transmis de o tânără pentru Bogdan.

Bogdan Dumitras-cel mai tare din oraș!!! Ne-ai oferit atâtea momente frumoase și atâta bucurie! Te iubim și vom fi mereu alături de tine”- Angela Dumitraș. 

Tânărul de 25 de ani face  muzică de când se știe, cu toate că provine dintr-o familie de bugetari. Toboșar profesionist, Bogdan mai are o pasiune neașteptată: sculptura.

Tânărul de 25 de ani s-a născut și a crescut în Botoșani, dar de vreo trei ani locuiește în București. A studiat Conservatorul la Iași, însă a preferat să își dea masteratul în București. 

Imediat după terminarea facultății, Bogdan Dumitraș de la Vocea României s-a angajat la Filarmonica din Ploiești, printr-un concurs dat în 2017, cu patru candidați pe loc. Obținerea postului nu a fost o problemă pentru artistul care face muzică de cand se știe,a stfel că acum este artist percuționist atât la Filarmonica  din Ploiești, cât și la Teatrul Evreiesc.

Deși este toboșar profesionist, în trupa de coveruri unde activează nu este percuționist, ci solist vocal. Rol care nu i-a plăcut foarte mult la început, până în momentul când a descoperit că întotdeauna solistul e cel mai popular în rândul fetelor.

Bogdan Dumitraș de la Vocea României are, la 25 de ani, o exepriență de 18 ani în muzică

Finala ”Vocea României” se pregătește de Marea Finală din 20 decembrie. Finaliștii sunt: Dragoș Moldoven, Jasmina Răsădean, Elena Bozian.

One thought on “Botoșăneanul de la Vocea României a părăsit competiția. „Suntem mândri de tine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *